top of page

Evolo automatiserer administrasjon av bygg

Updated: Feb 3, 2021

Visjona bistår Evolo AS leverer løsninger som automatiserer driften av alt fra næringsbygg til idrettsparker. Det ferske selskapet gjør det allerede bra innenfor bygg- og anleggsbransjen.


Bedriften fikk nylig støtte fra Innovasjon Norge for sin forretningsmodell, og nå er planen at de skal ut på det nasjonale markedet. Vår kollega Johan Aglen har bl.a. bistått gründerne med å søke om tilskudd, noe som vil være helt avgjørende for deres videre utvikling og opprusting for nasjonal distribusjon.


Grunnen til at Evolo treffer godt med produktet sitt, er at de har modernisert den eksisterende programvaren. Med det skybaserte systemet de bruker, kan kundene selv koble seg opp for å gjøre endringer, noe som tidligere ikke har vært vanlig.


Bedriften har levert anlegg til store kunder som Statnett og Alta kommune, og fikk to elektroentreprenører som partnere i 2020. De har mange potensielle kunder på lista for det neste året, og vi har stor tro på at de vil nå langt på kort tid!


Ønsker du bistand til å søke om finansiering eller starte din egen bedrift? Eller trenger du en prosessleder til et konkret case? Kontakt oss, så forteller vi hva vi kan hjelpe deg med!Les mer om Evolo hos Altaposten her og her.
Comments


bottom of page