top of page
Merkevare og kommunikasjon

Merkevare og kommunikasjon

Merkevare-og-kommunikasjon---Grafikk

// Kundeundersøkelser

// Markedsføring

// Profilering

// Rebranding

// Sosiale medier

// Kommunikasjon

// Markedsanalyse

Evner bedriften din å formidle deres verdier, identitet og budskap til omverdenen, og sikre at deres markedskommunikasjon gir maksimal uttelling? Er bedriften attraktiv for dyktige arbeidssøkere? Har du et ambisjoner om å ta en tydelig posisjon i markedet? 

Ønsker du å skape en solid merkevare og et godt omdømme, er det avgjørende at du evner å knytte grunnverdiene til bedriften opp mot produktet og identiteten som presenteres for omverdenen. I dette arbeidet inngår bedriftsnavnet, grafisk profil, og alt som totalt sett kommuniserer hvem vi er.

 

Kommunikasjon er et viktig og sterkt virkemiddel for å nå organisasjonens kort- og langsiktige mål. Det handler naturligvis ikke bare om å ha en synlig profil, men også om å lykkes med kampanjer og målrettet kommunikasjonsarbeid. Alt bedriften foretar seg påvirker hvordan man oppfattes av omgivelsene, og er det langt mellom ord, intensjon og handling faller man raskt gjennom som lite troverdig.

Visjona kan bistå med å utvikle din merkevare, kommunikasjonsstrategi og tiltaksplan. Ved hjelp av grundige analyser og forståelse av formål og målgrupper vil du være i stand til å bygge en sterk og enhetlig profil, og sikre maksimal uttelling på markedsaktivitetene. Vi leder prosessen helt frem til mål.

Merkevare

Andre tjenester

Starte-ny-bedrift---Grafikk

Vil du starte
en ny bedrift?

Vi hjelper deg gjennom løypa med markedsavklaring, strategiske valg og søknader!

Innovasjon,-forskning-og-utvikling---Grafikk

Innovasjon
og FoU

Bærer du på en genial idé?

Vi bistår med å strukturere prosjektet, og kobler deg sammen med forskningsmiljø og finansieringsordninger.

Rekruttering-og-HR-tjenester---Grafikk

Rekruttering og
HR-tjenester

Vi utlyser, annonserer, vurderer og tester kandidater, samt bistår under intervju og ansettelser.

bottom of page