Historikk

Visjona ble etablert i 1974 av siviløkonom Erik Noodt, som var en av de første gründerne i Nord-Norge innen bedriftsrådgiving. Navnet på bedriften var da kort og godt Siviløkonom Erik Noodt.

 

Da Jan Reiding kom inn som partner året etter, ble selskapet et kombinert bedriftsrådgivings- og regnskapskontor, og de endret navn til Noodt & Reiding AS.

 

I 1985 ble forretningsområdene delt i to, og regnskapskontoret ble skilt ut som et eget selskap, som i 1993 ble en del av oppstarten til Økonorgruppen (senere kjøpt opp av Accountor-konsernet).

 

Selskapet som da fikk navnet Konsulentselskapet Noodt & Reiding AS, har fortsatt som et rent rådgivingsselskap siden 1985. Til 45 årsjubileet i 2019 ble navnet endret til Visjona AS.

 
 

Hva er Visjona?

​Samtidig som selskapet feirer 45 årsjubileum, bytter vi navn fra Konsulentselskapet Noodt & Reiding til Visjona. 

 

Frem til 2019 har vi beholdt navnet etter de to gründerne Erik Noodt og Jan B. Reiding, som lenge var involvert i selskapet.

 

Navnet Noodt & Reiding er godt kjent i offentlig og privat næringslivet i regionen, men det var flere gode grunner til å tenke nytt. 

Uansett oppdragstørrelse og innfallsvinkel har vi alltid fokus på utvikling, forbedring og lønnsomhet for kunden. ​Vi ønsket et navn som har en klar kobling til det vi brenner for. Gjennom våre tjenester bistår vi kundene med å realisere sine visjoner og drømmer. 

 

Ordet visjon er fra latin og brukes i mange språk. Det har flere betydninger, bl.a. framtidssyn og mål/målsetting, som er nettopp det vi jobber med hver eneste dag på vegne av kundene våre. 

 

Vi har tro på at navnet Visjona vil fungere godt i vår kommunikasjon, og at våre tjenester vil være en viktig del av regionens utvikling også de neste 45 årene! 

 
 
 

Her finner du oss

Kontakt oss!

Visjona AS, Postboks 1448, 9506 Alta

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

Foto forside: Magnus Jonas, mediaveien.no

© Visjona 2019

Foto øvrige: Cecilia Emilie Johansen, frikant.no