Kontakt oss!

Visjona AS, Postboks 1448, 9506 Alta

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

Foto forside: Magnus Jonas, mediaveien.no

© Visjona 2019

Foto øvrige: Cecilia Emilie Johansen, frikant.no

 

Historikk

Visjona ble etablert i 1974 av siviløkonom Erik Noodt, som var en av de første gründerne i Nord-Norge innen bedriftsrådgiving. Navnet på bedriften var da kort og godt Siviløkonom Erik Noodt.

 

Da Jan Reiding kom inn som partner året etter, ble selskapet et kombinert bedriftsrådgivings- og regnskapskontor, og de endret navn til Noodt & Reiding AS.

 

I 1985 ble forretningsområdene delt i to, og regnskapskontoret ble skilt ut som et eget selskap, som i 1993 ble en del av oppstarten til Økonorgruppen (senere kjøpt opp av Accountor-konsernet).

 

Selskapet som da fikk navnet Konsulentselskapet Noodt & Reiding AS, har fortsatt som et rent rådgivingsselskap siden 1985. Til 45 årsjubileet i 2019 ble navnet endret til Visjona AS.

 
 

Hva er Visjona?

​Samtidig som selskapet feirer 45 årsjubileum, bytter vi navn fra Konsulentselskapet Noodt & Reiding til Visjona. 

 

Frem til 2019 har vi beholdt navnet etter de to gründerne Erik Noodt og Jan B. Reiding, som lenge var involvert i selskapet.

 

Navnet Noodt & Reiding er godt kjent i offentlig og privat næringslivet i regionen, men det var flere gode grunner til å tenke nytt. 

Uansett oppdragstørrelse og innfallsvinkel har vi alltid fokus på utvikling, forbedring og lønnsomhet for kunden. ​Vi ønsket et navn som har en klar kobling til det vi brenner for. Gjennom våre tjenester bistår vi kundene med å realisere sine visjoner og drømmer. 

 

Ordet visjon er fra latin og brukes i mange språk. Det har flere betydninger, bl.a. framtidssyn og mål/målsetting, som er nettopp det vi jobber med hver eneste dag på vegne av kundene våre. 

 

Vi har tro på at navnet Visjona vil fungere godt i vår kommunikasjon, og at våre tjenester vil være en viktig del av regionens utvikling også de neste 45 årene! 

 
 
 

Her finner du oss