top of page
Miljø

Seniorrådgivere

Våre seniorrådgivere har lang og bred erfaring med prosjektarbeid, prosessledelse, FoU og forretningsutvikling fra ulike bransjer. Den samlede porteføljen består av utallige prosjekter fra 1974 og frem til i dag. Privat næringsliv, forskningsinstitusjoner, organisasjoner og offentlige instanser er blant våre faste kunder og samarbeidspartnere.


Her finner du vår kontaktinformasjon, vi hører gjerne fra deg!

Harriet
Steinkjer Nystu
 • White LinkedIn Icon
 • Facebook - White Circle

Daglig leder
Seniorrådgiver

Medeier, styremedlem
Sivilingeinør

 

+47 90 05 70 35

harriet@visjona.no

Vidar
Andreassen

Seniorrådgiver

Siviløkonom,
MSc Bærekraftig ledelse

 

+47 91 58 58 63

vidar@visjona.no

 • White LinkedIn Icon
 • Facebook - White Circle
Kurt Johnsen

Seniorrådgiver

Hovedaksjonær, styremedlem
Fiskeriøkonom

 

+47 98 21 89 25

kurt@visjona.no

 • White LinkedIn Icon
 • Facebook - White Circle
Anita Persen

Seniorrådgiver

 

+47 453 86535

anita@visjona.no

 • White LinkedIn Icon
 • Facebook - White Circle
Edmund Jr. Mikkelsen

Seniorrådgiver

Fiskerikandidat

 

+47 97 59 67 59

edmund@visjona.no

 • White LinkedIn Icon
 • Facebook - White Circle
Jens Kristian
Nilsen

Seniorrådgiver

Sosiolog

 

+47 463 15 000

jens.kristian@visjona.no

 • White LinkedIn Icon
 • Facebook - White Circle
 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram
Bedriftsrådgivere

Om Visjona

Visjona AS (tidligere Noodt & Reiding AS) ble etablert i 1974 som ett av de første bedriftsrådgivningsselskaper i Nord-Norge.

Vi er syv ansatte, som alle er bedriftsrådgivere innen sine fagfelt. 

 

Vår primæroppgave er å bistå næringsliv, offentlige virksomheter og samfunn i innovasjons- og endringsprosjekter.

Vi tilbyr behovstilpassede løsninger basert på god forretnings- og samfunnsforståelse, samt gode basiskunnskaper om hvordan organisasjoner, nettverk og mennesker fungerer.

 

Vår fagprofil har fokus på nærings- og forretningsutvikling, utvikling av team, organisasjoner og samfunnet rundt oss.

Selskapet har sitt hovedkontor i Alta og avdelingskontor på Storslett, der daglig leder holder til.  

Historikk
Om oss

Historie

Visjona ble etablert i 1974 av siviløkonom Erik Noodt, som var en av de første gründerne i Nord-Norge innen bedriftsrådgiving. Navnet på bedriften var da Siviløkonom Erik Noodt. Da Jan Reiding kom inn som partner året etter, ble selskapet et kombinert bedriftsrådgivings- og regnskapskontor, og de endret navn til Noodt & Reiding AS.

 

I 1985 ble forretningsområdene delt i to, og regnskapskontoret ble skilt ut som et eget selskap, som i 1993 ble en del av oppstarten til Økonorgruppen (senere kjøpt opp av Accountor-konsernet). 

 

Selskapet som da fikk navnet Konsulentselskapet Noodt & Reiding AS, har fortsatt som et rent rådgivingsselskap siden 1985. Til 45 årsjubileet i 2019 ble navnet endret til Visjona AS.

Vi ønsket et navn som har en klar kobling til det vi brenner for. Gjennom våre tjenester bistår vi kundene med å realisere sine visjoner og drømmer. 

 

Ordet visjon er fra latin og brukes i mange språk. Det har flere betydninger, bl.a. framtidssyn og mål/målsetting, som er nettopp det vi jobber med hver eneste dag på vegne av kundene våre. 

Kurt Johnsen kom inn i bedriften i 1984, og var i mange år daglig leder av bedriften. Harriet Steinkjer Nystu overtok roret i 2009, og har ledet bedriften med stø kurs frem til i dag.

Miljø

Mijøfyrtårn Visjona

Visjona har som mål å sikre at alle våre tjenester og prosjekter blir utført med hensyn til helse, miljø, sikkerhet og kvalitet. Visjona skal arbeide for et godt arbeidsmiljø, og skal fremme kvalitetsmessige og bærekraftige løsninger gjennom våre tjenester, som videre bidrar til en bærekraftig fremtid for næringsliv og samfunn. Vi skal stille krav til våre leverandører og kunder, og arbeide aktivt for at våre kunder tar de mest miljøriktige valg i sine prosjekter.

Vi rapporterer årlig til Miljøfyrtårn på vårt avtrykk. Er dere interessert i å vite hvordan vi jobber og ønsker innsyn i vår rapport, kan denne sendes på forespørsel.

Miljøfyrtårn-virksomheter opplever ofte bedre lønnsomhet, økt konkurransekraft og bedre omdømme - kun ved å gjøre enkle, men nyttige grep i den daglige driften. Miljøfyrtårn er den første nasjonale ordningen som er blitt anerkjent av EU, og er sidestilt med ISO-14001. Har du innspill til vårt arbeid? Send oss gjerne en tilbakemelding på post@visjona.no

Visjona er engasjert i Bærekraftig business i Arktis.

Kundeuttalelser

River Protection takker Visjona for samarbeidet og god faglig veiledning i forbindelse med vårt innovasjonsprosjekt med utvikling av fiskefelle for fangst av pukkellaks.

Arbeidet har bl.a. ledet til at vi har fått innovasjonsprosjektet finansiert av Regionalt Forskningsfond Arktis i kombinasjon med SkatteFUNN-støtte.

Atle Mortensen,daglig leder

Noen av våre kunder og samarbeidspartnere

Visjona og Miljøet
Kontakt oss
Kart

Her finner du oss

bottom of page