top of page

Sertifisér din kompetanse

BLI AUTORISERT STYREMEDLEM

Visjona i samarbeid med Styreforeningen.no

Kursprogrammet passer for deg som har et styreverv, skal inn i en styrerolle eller ønsker å posisjonere deg for styreverv.

Påmeldingsfrist 21. september 2024!

Vi tilbyr styresertifiseringskurs i en kombinasjon av 3 «live» nettkurs med kursholder Karl Ibsen fra Styreforeningen, og en fysisk samling i Alta med Ingvild Myhre fra Styreforeningen og Anita Persen fra Visjona.

Nettkurs Del 1 Profesjonelt styrearbeid
23. september 2024 kl. 08:30-11:30

  • Grunnleggende styrearbeid

  • Formalia i styrearbeidet

  • Styrearbeid i praksis – roller og ansvarsområder

 

Nettkurs Del 2 Regnskap og strategi
26. september 2024 kl. 08:30-11:30

  • Regnskapsforståelse i styrerommet

  • Strategisk forretningsutvikling og styring

  • Profesjonelt styrearbeid i tiden fremover

Fysisk samling i Alta
1. oktober 2024 kl. 09:00-15:00

I den fysiske samlingen vektlegges erfaringsutveksling og dialog omkring utvalgte tema. Kursdeltakerne kan i forkant melde inn ønsker på problemstillinger.

For å få maksimal læringseffekt brukes gruppeoppgaver, case, individuelle utfordringer, diskusjoner og quiz med utgangspunkt i innledende utvalgte tema. Diskusjon og arbeid med kursdeltakere som har interesse for styrearbeid som fellesnevner.

Nettkurs Del 3 Autorisasjon
3. oktober 2024 kl. 08:30-11:30

  • Styreanalyse/selvanalyse for styremedlemmer

  • Autorisasjonstesten (ca. 30 minutter inkl. innledning)

  • Gjennomgang med utfyllende kommentarer til Autorisasjonstesten

 

Det er obligatorisk deltakelse under hele kurset, inkl. deltakelse i fysisk samling som forutsetning for autorisasjonsbevis etter kurset.

Kursmateriell

Link til Dropbox eller OneDrive-mappe med relevant kursmateriell sendes ut 2 dager før kursstart. Mappen inneholder kursmateriell, aktuelle artikler, sjekklister, dokumentmaler med mer. Dette brukes under kurset, i tillegg til en del faglig stoff du kan arbeide med, og lese deg opp på når det passer best for deg.

På fysisk samling inngår lunsj, kaffe/te.

 

Pris: kr 24900,- inkl. kursmateriell, lunsj på fysisk samling og styresertifisering!

Kursholdere

Foto portrett Karl Ibsen

Karl etablerte Styreforeningen i 1997og er co-grunder og styremedlem av The Board Association, The International Board Member Association, og har verv og engasjement i en rekke andre internasjonale styrekonsepter, styrenettverk og styreforeninger.

Karl er CEO i Styreforeningen, men også kursholder og rådgiver innenfor styrearbeid og styreutvikling, strategiprosesser og forretningsutvikling. Han har bred kompetanse innen alle sider av: kjøp & salg av virksomheter / M&A operasjoner.

Karl Ibsen

Foto portrett Ingvild Myhr

Ingvild er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim. Hun har erfaring fra ledende stillinger, bla som administrerende direktør i Alcatel Telecom, Telenor Mobil og Network Norway. Hun har og mer enn 20 års erfaring fra styrearbeid innen privat og offentlig sektor, store og små virksomheter, nasjonale og internasjonale.

Ingvild Myhre

Foto portrett Anita Persen

Anita er utdannet spesialpedagog og har en erfaringsbasert master i økonomi- og strategisk ledelse fra Universitetet i Tromsø. Hun har lang erfaring fra ledende stillinger i offentlig og privat sektor, og de to siste årene har hun jobbet som seniorrådgiver i Visjona AS.

Hun har formell styrekompetanse fra BI, er styresertifisert og har hatt en rekke styreverv innen privat og offentlig virksomhet, små og store bedrifter i løpet av årene.

Anita Persen

bottom of page