top of page
_FRI1169.jpg

Rekruttering og HR

Grafikk Rekruttering-og-HR-tjenester---ramme

// Rekruttering

// Styreundersøkelser

// Innleid kompetanse

// Medarbeider-               undersøkelser

// Lederutvikling

// Lederevaluering

// Personlighetstester

// Teamroller

Skal du ansette nye medarbeidere? Er det lenge siden du har kartlagt arbeidsmiljøet i bedriften din? Er det behov for en evaluering av ledergruppa? Lurer du på hvilke egenskaper du skal sette sammen for å få et team til å fungere?

Vi tilbyr rekrutteringstjenester til bedrifter, organisasjoner og offentlige virksomheter. Våre rådgivere har mange års erfaring innen ledelse, organisasjonsutvikling og rekruttering, og innehar sertifiseringer i arbeidspsykologiske testverktøy godkjent av DNV GL.

Visjona tar ansvar for rekrutteringsprosessen fra A til Å. Vi utarbeider periodiske medarbeiderundersøkelser, lager utfyllende rapporter og veileder deg gjennom evalueringene. Våre ansatte kan kartlegge kompetanse og personlige egenskaper i deler eller i hele organisasjonen.

Få tilgang til ferdig utprøvde maler og prosesser, eller la oss bistå deg med å skreddersy et opplegg for akkurat din bedrift.

HR
Employer Branding

Employer Branding er et begrep som kan sies å være i vinden. Det er prosessen med å skape et positivt image og omdømme for en virksomhet som arbeidsgiver, for å tiltrekke seg og beholde topptalenter.

 

Det innebærer å vise frem selskapets kultur, verdier og fordeler for potensielle og nåværende ansatte, samt å kommunisere selskapets misjon og visjon.

 

I hovedsak handler employer branding om å skape et sterkt omdømme som appellerer til jobbsøkere og hjelper bedriften å fremstå som et attraktivt sted å jobbe

Andre tjenester

Grafikk Prosjekt-og-prosessledelse---ramme

Prosjekt- og prosessledelse

Som din prosjektleder identifiserer vi utfordringene og løser dem sammen med deg, fra ide til kommersialisering!

Grafikk Kvalitet-og-miljøsertifisering---ramme

Kvalitet
og miljø

Ønsker du kvalitetssikring av rutiner, prosesser og datahåndtering?

Vil du dokumentere at du har en bærekraftig bedrift?

Grafikk Merkevare-og-kommunikasjon---ramme

Merkevare og kommunikasjon

Er din bedrift riktig skodd for markedet du skal erobre?

Vi kan lede prosessen med å utvikle merkevaren din.

bottom of page