top of page
rekuttering dukker.png

Sommerkampanje rekruttering

Vårt rekrutteringsteam, bestående av Anita, Harriet og Jens Kristian, står klare til å finne de riktige kandidatene for din bedrift. Med omfattende erfaring og kompetanse innen rekruttering, er vi dedikerte til å sikre at du når de aller beste talentene der ute.

 

Vår helhetlige tjeneste inkluderer profesjonell annonsering og effektiv administrering av hele rekrutteringsprosessen. Det frigjør verdifull tid for deg, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din mens vi tar oss av å finne de ideelle kandidatene for deg. Dere velger etter behov.

 

Vi investerer nødvendig tid for å virkelig forstå dine spesifikke behov og prioriteringer. På den måten kan vi sikre at vii dentifiserer og velger kandidater som passer perfekt til din bedriftskultur og kravet til stillingen.

Les mer om Visjona  HR og rekruttering her

Harriet Steinkjer Nystu

Daglig leder/Rekrutterer

 

Harriet er daglig leder og utdannet sivilingeniør innen teknologiledelse. Hun har 25 års erfaring fra konsulentbransjen, og bred erfaring med rekruttering av topp- og mellomledere til private og offentlige virksomheter, og er fagansvarlig for rekruttering i Visjona.

 

Mobil: 90057035

harriet@visjona.no

Anita Persen

Rekrutterer

 

Anita er utdannet pedagog og har master i økonomi- og strategisk ledelse. Gjennom 35 års arbeid som pedagog og daglig leder for mellomstore virksomheter, har Anita lang erfaring med rekruttering til ulike typer virksomheter og på ulike nivåer.  

 

Mobil: 982 18 926

anita@visjona.no

Jens Kristian Nilsen

Digital markedsføring

 

Jens Kristian Nilsen har master i samfunnsvitenskap og tilleggsutdannelse i bedriftsutvikling.

 

Han har jobbet som bedrifts-, og næringsrådgiver både i privat og kommunal sektor, er en erfaren fotograf og arbeider med digitale medier.

 

Mobil: 463 15 000

jens.kristian@visjona.no

bottom of page